banner460
banner128

Mavi Kelebekler rahat kazandı

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Antalya Anadolu Hentbol Kulübü’nü 34 farklı skorla yenerek ligde ikincilik koltuğuna oturdu.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde zirve mücadelesi veren Konyaaltı Belediyespor, Antalya’nın ligdeki diğer temsilcisi Antalya Anadolu Hentbol Kulübü ile Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da karşılaştı. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Mavi Kelebekler, ilk yarıyı 24-11 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısına kaldığı yerden devam eden Konyaaltı, maçı 34 sayı farkla 55-21 kazanmayı bildi. Bu sonuçla hanesine 2 puan yazdıran Mavi Kelebekler, 19 puanla maç fazlalığıyla ligde ikinci sıraya yerleşti.

AVERAJ ÖNEMLİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, maç sonunda oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti. Sezon sonunda Antalya’yı gururlandıran bir sıralama yakalayacaklarına inandığını belirten Esen, “Avrupa yolunda önemli bir galibiyet daha aldık. Sezon sonunda averaj puanların önemi daha net ortaya çıkıyor. Bu maçın sonucunda önemli bir averaj yakaladık. Özellikle bu tür maçlarda genç oyuncuların gösterdiği performans ayrıca bizi mutlu etti” dedi.

REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ

Takımın Antrenörü Birol Ünsal da rakibin kadrodaki oyuncu sayısı kısıtlı olduğunu, bu nedenle rahat galibiyet aldıklarını aktardı. Özellikle genç oyuncuları sahada tuttuğunu kaydeden Ünsal, “Kolay kazandık, oyuncularımı tebrik ediyorum. Rehavete kapılmadan yolumuza devam edeceğiz. Ligi en iyi yerde tamamlayacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.