banner460
banner128

İstanbul CHP ve İYİ Parti buluştu

CHP ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanlıkları  ‘Yerelden Genele Buluşma’ başlığı altında düzenledikleri bir toplantıda  partinin İstanbuldaki tüm seçilmişlerini bir araya getirdi.

Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlenen toplantıya; CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Bugra Kavuncu’nun yanısıra  CHP ve İYİ Parti’nin İstanbul İL Yöneticileri, tüm ilçe başkanları, İBB ve İlçe Belediye Meclis üyeleri katıldı.  Edinilen bilgiye göre toplantıda;  Millet İttifakı olarak İstanbul’da kazanılan başarının ertesinde ittifak ortakları olarak daha çok iştişare içinde bulunulması,  özellikle yerel yönetimlerin çalışmaları konusunda karşılıklı bilgi alış verişi yapılması ve dayanışma içinde olunmasıı gereği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.