banner460
banner128

Gelinlik hayalini Başkan Üner gerçekleştirdi

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve Çatalca Halkı bir araya gelerek en büyük hayali gelinlik giymek olan Yasemin Kaya’nın hayalini gerçekleştirdi.

En büyük hayali gelinlik giymek olan Yasemin Kaya’nın bu hayalini  Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Belediye Başkan Danışmanı Bahadır Sūgūr koordinesinde hazırlanan programla gerçekleştirdi. . " Yasemin Kardeşimize Dillere Destan Bir Düğün Yapalım" sloganıyla bir hafta önce başlayan hazırlıklara gelinlikçi, kuaför, çiçekçi, davetiyeci gibi birçok esnaf katkı sunmaktan kaçınmadı.

Ferhatpaşa İlköğretim Okulu’nun Bahçesinde gerçekleşen düğün törenine Yasemin Emniyet Müdürlüğü araçları, Zabıta araçları, otobüsler ve Çatalca halkının yoğun katılım gösterdiği konvoy eşliğinde getirildi.

Biz kocaman bir aileyiz

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Çatalca Jandarma Komutanı Kadir Duvan, Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları;  Hūseyin Aydın ve Ömer Erçin, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Meclis Üyeleri ve vatandaşlarımızın katıldığı törende ilk önce kına yakılırken, ardından düğün pastası ve eğlence ile gece sürdü.

Yoğun katılımla gerçekleşen düğünde Yasemin ve ailesinin mutluluğu gözlerden kaçmazken, Kaya Ailesi kızlarının hayalinin gerçekleşmesini sağlayan Başkanı Mesut Üner’e bu unutulmaz günü kendilerine yaşattığı için teşekkürlerini sundu. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Ūner böylesine anlamlı bir programın fikir annesi Ferhatpaşa İlkokulu Öğretmenlerinden Azize Nur Kök ve programı organize eden Başkan Danışmanı Bahadır Sūgūr başta olmak üzere emeği geçen, katkı sunan esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Ūner " Bu özel günü Çatalca halkı ile birlikte hayata geçiriyoruz. Birlikte Çatalca'yız, biz kocaman bir aileyiz" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Mesut üner
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.