banner460
banner128

CHP İSTANBUL MODEL OLUYOR

CHP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun; İstanbul İl Örgütü’nün seçime yönelik çalışmalarıyla bütün illere  örnek olduğunu belirtti. İBB Başkanı İmamoğlu, kendilerine yönelik ’Atılmadık çamur’ kalmadığına dikkat çekerken, İl Başkanı Kaftancıoğlu ise iktidar gönderilmeden genel anlamda sorunların çözelemeyeceğine işaret etti. Toplantıda fonda Sezen Aksu’nun ‘şinanay’ adlı şarkısı çalındı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Meclis Üyeleri buluşması”; Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, belediye başkanları, ilçe başkanları, belediye meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sezen Aksu’nun şarkısı çalındı

Toplantıda; 2017’de seslendirdiği bir şarkıda geçen ifadeler nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere iktidar kanadınca  hedef alınan sanatçı Sezen Aksu’ya CHP İstanbul İl Örgütü’nden destek geldi.  Meclis Üyeleri Buluşması’nda fonda Sezen Aksu’nun “Şinanay” şarkısı çalındı.

Kaftancıoğlu: Kötücül anlayış gönderilmedikçe...

Meclis Üyeleri buluşmasında konuşan  İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul İl Örgütü olarak uzunca bir süredir “İstanbul Modeli” üzerinde çalıştıklarını belirterek,  “Bu model kapsamında her 400 seçmene yönelik öbek sorumluları, bütün mahalle birim sorumluları aktif çalışmaya başladı. Her okula iki avukatı yerleştirdik. Meclis üyelerimiz sorunları çözmek için sahada. Bulunduğunuz yerin kanaat önderlerisiniz. Bu kötücül anlaşıyı göndermediğimiz sürece sokakta karşılaştığımız sorunları tek başına çözebilme imkanımız yok.”dedi.

İmamoğlu. Atılmadık çamur yok!  

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise konuşmasında kendilerine yönelik yıpratma kampanyalarına dikkat çekerek;  “Aleyhimize söylenmedik söz, atılmadık çamur yok. Yetmiyor amaçları ne; efendim işi yapamıyorlar, başaramıyorlar, yürütemiyorlar, başarısız kılmak adına her  şeyi söylüyorlar. Halbuki çok güzel işler yapıyoruz arkadaşlar. “ dedi.

Torun: Şimdi sıra genel seçimlerde

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da yaptığı konuşmada; 2019 yerel seçimlerinin en önemli başarısının; İstanbul’u ve Ankara’yı almanın yanında, mevcut iktidarın gönderilebileceğinin ispat edilmesi olduğunu belirtti.  “Şimdi sıra genel seçimlerde” diyen Torun, şöyle devam etti. “ Bu toplantı sadece İstanbul için değiş Türkiye için önemli. Çünkü İstanbul bir model oluyor artık. Sandık örgütlenmelerinde, öbek çalışmalarında bir çok konuda ilkleri oluşturuyor. Ve bütün illerimize örnek oluyor. Ben ilk başanımıza teşekkür ediyor ve değerli ekibini kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.