banner460
banner128

Silivri’nin Ahenk’i Marmara birincisi

 

Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü, Türkiye Halk Oyunları Federasyonunca düzenlenen İl elemelerinde birinci olarak, Marmara Bölge Yarışmasında Silivri’yi temsil etme hakkı kazandı.

 

Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü, Halk Oyunları Federasyonunun Düzenlediği İstanbul İl Elemelerinde büyük bir başarı göstererek birinci oldu. Bölge finallerinde Silivri’yi temsil etme hakkı kazanan Ahenk Sanat Kulübü’nü tebrik eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu İstanbul İl Elemesi’nde ilçemizi Silivri Yöremiz ile temsil ederek almış oldukları birincilikle bizleri gururlandıran ve bölge finallerinde ilçemizi temsil edecek olan Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübümüzü tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.