banner460
banner128

  Hep birlikte Türkiye ‘yiz, Silivri olarak büyük bir aileyiz.

 

SİAD (Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği) yaptığı bir yazılı açıklama ile; Özcan Işıklar ve ekibine yaptıkları hizmet için teşekkür ederken,  yeni seçilen  Volkan Yılmaz ve ekibine başarılar diledi. SİAD açıklamasında     “Tarım işçisiyle, sanayi personeliyle, işvereniyle, müdürüyle, kamu personeliyle, memuruyla, esnafıyla, çocukları, gençleri ve yaşlılarıyla Silivri için, ülkemiz için el ele vererek neler yapabileceğimizi gösterme zamanıdır.” Denildi.

Gidilecek çok yol var

SİAD’dan ‘Silivri SİAD Yönetim kurulu” imzasıyla yapılan açıklama şöyle:

    Öncelikle 31 Mart 2019 günü yapılan seçimlerde Silivri ‘li seçmenlerin güvenine mazhar olan Cumhur İttifakı Adayı Sn. Volkan Yılmaz ‘ı başarısı dolayısıyla yürekten kutluyoruz.

         Çok önemli başarılara Silivri adına imza atacağına inanıyoruz ve her başkanımızın yanında olduğumuz gibi bundan böyle de karşılıksız olarak yeni başkanımızın yanında olacağımızı teyit ediyoruz.

         Çok yapılacak iş, çok gidilecek yol var.

Yeni başkanımız ve ekibine; Silivri ‘nin İstanbul gibi nadide bir şehire yakışır bir ilçesi olması için yapacağı tüm işlerde kalbi olarak başarılar diliyoruz.

 

Siyasi partilere teşekkür 

         Bu güne kadar ki hizmetleri için eski Belediye Başkanımız Sn. Özcan Işıklar ve ekibine teşekkür ediyoruz.

         31 Mart öncesi her üç adayımızın da kendilerine yakışır vakur ve hoşgörüyle yürüttükleri seçim kampanyalarında ki titiz üslupları için tek tek teşekkür ediyoruz.

         Gerek Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Mutlu Bozoğlu ‘na, gerek CHP İlçe Başkanımız Sn. Suna Göçengil ‘e, MHP İlçe Başkanımız Sn. Zafer Yalçın ‘a ve gerekse DSP İlçe Başkanımız Sn. Hüseyin Dertop ‘a verdikleri emek için teşekkür ediyoruz.

         Seçilenler ve seçilmeyenler demokrasimiz için mücadele verdiler, onları da kutluyor ve hizmetin görevde ya da görev almaksızın devam etmesi gerektiği düşüncesinde olacaklarına inandığımızı vurgulamak istiyoruz.

Zaman çalışma zamanı

         Sn. Volkan Yılmaz Başkanımızın önderliğinde meclisimizi oluşturan tüm meclis üyelerimize canı gönülden başarılar diliyoruz.

         Tarım işçisiyle, sanayi personeliyle, işvereniyle, müdürüyle, kamu personeliyle, memuruyla, esnafıyla, çocukları, gençleri ve yaşlılarıyla Silivri için, ülkemiz için el ele vererek neler yapabileceğimizi gösterme zamanıdır.

         Hep birlikte Türkiye ‘yiz, Silivri olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin tüm fertlerine güzel günler diliyoruz.

         Yeni başkanımızın; Allah yar ve yardımcısı olsun, başarılarını daim kılsın.

 

SİLİVRİ SİAD YÖNETİM KURULU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.