banner460
banner128

BAŞKANA SÖZ VERDİ ŞAMPİYON OLDU

 

 

Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nın başarılı sporcusu Gözde Baydemir, Başkan Cem Kara’ya verdiği sözü tutarak Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı zamanda Milli Takıma seçilme başarısı da gösteren Minik Karateci Çatalca’nın gururu oldu.

Çatalca Belediyesi Karate Takımı her geçen gün başarılarına bir yenisini daha ekliyor. Takımın her biri birbirinden başarılı karatecileri katıldıkları turnuvalardan madalyasız dönmüyor.

Geçtiğimiz aylarda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı ziyaret ederek kendilerine maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür eden sporcular, o gün Başkan Cem Kara’ya vermiş oldukları sözü başarıdan başarıya koşarak tutmaya devam ediyor.

2008 doğumlu Gözde Baydemir, Türkiye Karate Federasyonu’nun Gaziantep’te düzenlediği Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda, Türkiye Şampiyonu olarak takımın başarılarına bir yenisini daha ekledi.

 

Çatalca’nın gururu oldu

Aynı zamanda Milli Takım seçmelerinde başarılı olan Gözde, Milli Takıma seçilerek Çatalca’nın karatede bayanlarda ilk Milli Takım sporcusu oldu. Baydemir, 27-29 Nisan´da Sırbistan´ın Belgrad kentinde gerçekleşecek Balkan Karate Şampiyonası´nda ülkemizi başarıyla temsil edecek.

 

Başkan Kara tebrik etti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Karate Takımını başarılı sporcu Gözde Baydemir şahsında kutlayarak, antrenörleri Muzaffer Muyan’a, desteklerinden ve spora verdikleri önemden dolayı karatecilerin ailelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.