banner460
banner128

AVCILAR’IN PARKLARINDA ÇİÇEKLER AÇAR

AVCILAR’IN PARKLARINDA ÇİÇEKLER AÇAR

Doğa dostu belediyecilik anlayışı ile hizmet veren Avcılar Belediyesi, ‘Her Mevsim Güzel Avcılar’ söylemi ile yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor.

Yeşili koruyan, doğa ile iç içe yaşayan bir kent oluşturmak için çalışan Avcılar Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ‘Hoş Geldin Bahar’ söylemi ile sürdürdüğü çalışmalarına da hız verdi. Bahar aylarının Avcılar’da çiçeklerle karşılanmasında ise,  form budama, peyzaj düzenleme ve gül dikimi gibi çalışmaları gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin payı, çok büyük.

               
HOŞ GELDİN BAHAR

 

Avcılar halkının daha estetik ve kullanışlı parklarda zaman geçirmeleri için park ve bahçeleri çiçeklerle renklendiren ekipler, çim biçme ve ağaç budama çalışmalarını da sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşın daha sağlıklı bir çevrede, spor yapabilmeleri için ilaçlama çalışmaları da gerçekleştirilirken, parklarda yer alan spor aletlerinin bakımları da yapılıyor.

 Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de konu ile ilgili olarak; “Çevre Dostu belediyecilik anlayışı ile gelecek nesillere sağlıklı bir dünya ve yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla çalışmalarımız devam edecek. Doğayı korumak, yaşadığımız çevreyi güzelleştirmek, çevre sorunlarının çözümü için çalışmak, gelecek nesillere daha iyi bir yaşam sağlayabilmek, tüm insanlığın en önemli görevlerinden biridir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.