banner460
banner128

AK Parti'den 'mazbataya itiraz' başvurusu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “Tüm sonuçlar açıklanana kadar İstanbul’daki mazbatanın düzenlenmemesi noktasında İl Seçim Kuruluna itirazımı gerçekleştirdik."

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ak Parti İl Binası girişinde açıklamalarda bulunan Bayram Şenocak, "31 Mart Yerel Seçimleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptali ve yenilenmesi noktasında Yüksek Seçim kuruluna bugün dilekçemizi vermiş olduk. Maltepe'de şu anda sayımı devam eden bir ilçe. Bununla alakalın ne zamana biteceği belki belli değil ama bittikten sonra birleşme tutanağında neticeye bağlanma ihtimaline karşılık bizde bu sürecin daha şeffaf bir şekilde yönetilebilmesi anlamında bizim itirazımızı, YSK'ya vermiş olduğumuz itirazın sonucu görülene kadar biz de diyoruz ki, kanunun bize vermiş olduğu hakkı kullanma adına, daha şeffaf bir döneminde yaşanabilmesi için mazbatanın bu süreç içinde düzenlenmemesini talep ettik. YSK bu noktada süreç içinde yapacağı değerlendirmeler sonucu vereceği karara biz parti olarak sonuna kadar saygılıyız. Sürecin en şeffaf şekilde tamamlanmasını bekliyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.