banner460
banner128

Silivri Belediyesi'nden toplu sünnet şöleni

Silivri Belediyesi ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için “Ücretsiz Toplu Sünnet Şöleni” düzenledi.

Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik “Ücretsiz Toplu Sünnet Şöleni” düzenledi. Silivri Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 41 çocuk, süslenen araçlar ile şehir turuna çıkarıldı. Yol boyunca vatandaşların alkışları eşliğinde Kale Park Sosyal Tesislerine getirildi. Sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde kısıtlı olarak yapılan etkinlikte, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz çocukların sünnet mutluluğuna ortak olarak hediye takdiminde bulundu.

 “ÇOCUKLARIMIZA YÖNELİK YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Kale Park Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen hediye takdim törenine konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Her yıl büyük bir coşku içerisinde düzenlediğimiz sünnet şölenini bu sene pandemi sebebi ile kısıtlı olarak gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın heyecanına ortak olmaktan çok mutluyuz. Seçim meydanlarında hanımefendilere ‘Hep ama hep sizlerin yanında olacağım, sizlerle beraber yol yürüyeceğim. Sizin çocuklarınız için, sizin gençleriniz için yatırım yapmaya, çalışmaya, koşar adımlarla devam edeceğim.’ demiştim. Bunu ezbere söylemedik. Bugün burada pırıl pırıl çocuklarımızın yanında, dimdik arkalarında duran hanımefendiler var. Şimdi artık görev bu kardeşinizde. O tuttuğunuz elin kalbi hep sizinle, çocuklarınızla, evinizdeki hasta ile beraber olacak. Ben baronların değil, Silivri’de yaşayan tüm hemşehrilerimin belediye başkanı olacağım dedim. Bu şehrin zenginliği, kaynakları, adil bir şekilde paylaşılmalı dedim. Onun için hiç merak etmeyin. Ben sizin çocuklarınızla, gençlerinizle, hastalarınızla, yaşlılarınızla hep ama hep beraber olacağım. Nasıl yapacağız? Ücretsiz etüt merkezleri ile ücretsiz yabancı dil kursları ile sizler için yaptığımız kapalı yüzme havuzunda bu çocuklarımıza yüzme öğreterek yapacağız. Onları lisanslı sporcu yaparak her türlü kötü alışkanlıklardan kurtarmak için yatırım yapmaya devam edeceğiz. Sünnet olan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor, sağlık, sıhhat ve başarı diliyorum.” dedi.

Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından 41 çocuğa hediye takdimi yapıldı. Başkan Yılmaz’ın yanı sıra MHP Belediye Meclis Üyeleri Sultan Aşkın, Gökan Dirik, Erdoğan Gökalp Kalaycı, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Ömer Tekin, Yasin Gören ve Salim Çavdar altın hediyelerini sünnet çocuklarına takdim etti.

İkramlar, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ve Piri Mehmet Paşa Camisinde yapılan duanın ardından sünnet şöleni sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.