banner460
banner128

Kadınların buluşma noktası

Küçükçekmece Belediyesi tarafından kadınlara özel olarak hayata geçirilen Sultan Kafe açıldı.

İstanbul’da bir ilki gerçekleştiren Küçükçekmece Belediyesi, kadınlara özel kafe projesini hayata geçirdi. Sultanmurat Kapalı Pazar Yeri’nin hemen yanında hizmet verecek olan kafenin açılışına, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut başta olmakzüzere çok sayıda kadın katıldı. Protokol üyelerinin kurdele kesiminin ardından hanımlara çeşitli ikramlar yapıldı.

 

“KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYORUZ”

 

Kadınlara her zaman pozitif bir ayrımcılık yapılması gerektiğini belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Küçükçekmece’nin çehresi AK Parti ile değişti. Burada daha önce bir lambanın dahi yanmadığını buraların ne kadar karanlık olduğunu siz çok iyi biliyorsunuz. Biz AK Parti belediyecilik anlayışı ile burada bir Kafe yaptık. Burada yine bir Pazar yeri ve otopark yaptık. Küçükçekmece’yi çok seviyoruz ve ona hizmet ediyoruz. Sultan Kafe kadınlarımızın nefes alacakları bir nokta olarak hizmet etmeye başlayacak. Kadınlarımızın el emeği, göz nuru eserlerini sattıkları Hünerli Eller Çarşısı ile Fevzi Çakmak Meydanı’nda sürekli hizmet verecek” dedi.

 

“BAŞKAN KARADENİZ’E TEŞEKKÜRLER”

 

Açılışa katılan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Av. Şeyma Döğücü ise, böyle bir kafe yaptığı için Küçükçekmece Belediye Başkanı’na teşekkür ederek, “Buradaki hanımlarımızın, çocuklarımızı9n böyle bir kafeye ne kadar ihtiyaç duyduğunu görebiliyorum. Kadınlarımızı siyasetin vazgeçilmez unsuru olarak gören belediyemize ve bunu başlatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kadınların çay sohbetlerine ve altın günlerine ev sahipliği yapacak olan kafe, uygun fiyatları ve geniş menü seçenekleriyle kadınların tercihi arasında yer aldı. Sultan Kafe’nin açılışına katılan Küçükçekmeceli kadınlar ise Temel Karadeniz’e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.