banner460
banner128

Büyükçekmece’deki okullar dezenfekte edildi

Covid – 19 tedbirlerini her alanda sürdüren Büyükçekmece Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılında okula gidecek öğrenciler için ilçedeki tüm okulları dezenfekte etti.

Online eğitimin yanı sıra yüz yüze eğitim alacak 1. sınıf ve okul öncesi öğrencileri için okullardaki tüm sınıflar, tuvaletler, kütüphaneler ve ortak kullanım alanları belediye ekipleri tarafından haftasonu dezenfekte edildi.

“Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum”

Covid – 19 tedbirleri kapsamında dezenfektasyon çalışmalarının düzenli olarak yapılacağını söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Yüz yüze eğitim alacak çocuklarımız için ilçedeki okulları dezenfekte ettik. Okullardaki tüm sınıflar, tuvaletler ve ortak kullanım alanlarına dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı. Virüs nedeniyle tedbirlerimizi elden bırakmıyoruz. Büyükçekmece ilk günden beri Corona virüs önlemlerine taviz vermiyor. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.