banner460
banner128

     Büyükçekmece Belediyesi Kış Spor Okulu kayıtları devam ediyor

 

 

Yaz Spor Okullları’nda başarılı bir sezona imza atan Büyükçekmece Belediyesi, Kış Spor Okulu içinde binlerce öğrenciyi Spor Akademisi çatısı altında bir araya getiriyor.

    2018 yılını Gençlik ve Spor yılı ilan eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu yıl da binlerce çocuğu spor aktivitelerine yönlendirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

 

Geleceğin başarılı sporcuları

 

Zaman zaman Büyükçekmece Atatürk Kompleksi’ni ziyaret ederek çocuklarla birlikte spor aktivitelerine katılan Başkan Dr. Hasan Akgün, “Geçtiğimiz yıllarda da gördük ki Büyükçekmece’de gerçekten çok yetenekli çocuklarımız var. Binlerce çocuğumuz spor alanında kendisini geliştirerek lisans almaya hak kazandı. Yaz okullarının yanı sıra kış spor okullarına da çocuklarımızın ilgisi büyük. Tüm derslerimiz ücretsizdir. Büyükçekmece Belediyesi olarak herkesin ilgi alanına göre spor dersleri vermeye devam edeceğiz. Geleceğin aydınlık yüzü olan çocuklarımızı spora ve sanata yönlendirmeliyiz” ifadesini kullandı.

 

3 bin çocuk tam 12 branşta eğitim görecek

 

Büyükçekmece’de ikamet eden 3 bin çocuk tam 12 branşta eğitim alarak geleceğin yıldız sporcuları olmaya aday gösteriliyor.

Mayıs ayına kadar devam edecek olan Kış Spor Okulları’na katılan öğrencilere voleybol, basketbol, hentbol, badminton, tenis, güreş ve satranç, futbol, kaleci eğitimi, atletizm, bisiklet ve okçuluk alanında dersler verilecek. 

Büyükçekmece Belediyesi’nin uzman antrenörleri ve spor eğitmenleri tarafından ders almak isteyen çocuklar 1 Ekim tarihine kadar Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi’nde form doldurarak ücretsiz kayıt yaptırabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.