banner460
banner128

Toprağın Kadınları Ödülü başvuruları başladı

Her gün bir yerlerde kadınlar, dünyayı değiştirmek için harekete geçiyor. Yves Rocher Vakfı, kadınların çevre için mücadelelerine ışık tutuyor.

Yves Rocher Vakfı kadınların bu mücadelesine 19 yıldır destek veriyor. Birleşmiş Milletler ’in Binyıl Kalkınma hedeflerinden biri olan kadın özgürlüğü ve eşitliğini desteklemek amacı ile Yves Rocher Vakfı tarafından bugüne kadar 50’den fazla ülkede, 450’den fazla kadını ödüllendirildi ve toplamda 2 Milyon Euro bağış yapıldı. Dünyada 2001 yılından bu yana düzenlenen Yves Rocher Vakfı Toprağın Kadınları Ödülü yarışmasında, 2015-2016 yılında uluslararası birinci olan Türkiye, 2021 yılında da Türk Kadınlarının çevre için mücadelelerine ışık tutmaya ve ödüllendirmeye devam ediyor.

Siz de gezegeninize pozitif bir iz bırakmak istiyorsanız Yves Rocher Vakfı Toprağın Kadınları Ödülü’ne başvurun!

Proje kapsamında toplum veya çevre yararına ticari faaliyetler yürüten ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluş bünyesinde yer alan kadınlar ve çevre yararına bireysel bir proje yürüten her yetişkin kadın bu ödüle layık görülebilir.

Yves Rocher Vakfı Toprağın Kadınları Ödülü aday başvuruları 15 Ekim’e kadar www.yvesrocher.com.tr adresi üzerinden veya [email protected] adresine iletilerek yapılabilir.

Birincilik elde eden adaya 10.000 € ödül verilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.