banner460
banner128

Saffet Uygur hayatını kaybetti

Saffet Uygur Beylikdüzü Sanayici İş İnsanları Derneği’nde de uzun süredir yöneticilik yapıyordu. Cenazesi Uygur’un cenazesinin bugün, (04.01.2022 sali günü ) kindi namazına müteakiben Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camiinden kaldırılarak, Çakmakli Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Çelebi’den taziye

DİSK Eski Genel Başkanı ve CHP eski Milletvekili Süleyman Çelebi,  Saffet Uygur için bir taziye mesajı yayımladı. Çelebi’nin mesajı şöyle: “Mimar Saffet Uygur ağabeyim, yoldaşım, hemşerim her konuda yol gösterici Vizyonu ile birlikte yol yürüdüğüm yoldaşım dostum geçirdiği By Pass ameliyatı sonrası yaşamını yitirdiği haberini aldım sözün bittiği yerdeyim vefatı bizim için büyük kayıp ailesine tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Işıklar içinde uyu yıldızlar yoldaşın olsun ağabeyim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.