banner460
banner128

Heybet Döner 5. Şubesiyle Ispartakule’de

Heybet Döner’in 5. Şubesi Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr.Gürbüz Çapan’ın da katıldığı törenle hizmete girdi.

Son dönemlerde Gıda Sektöründe yaptığı atılımlarla dikkat çeken Heybet Döner 5. Şubesini Ispartakule’de açtı. Caner Aksu ve Fırat Çapan’ın sahipliğini yaptığı Heybet Döner’in 5. Şubesi yanında yine ortakların kuruluşu olan Tella Kebap’ın da 2. Şubesi faaliyete girdi.

Açılışa; Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır, İşadamları; Çetin Çapan ve Zeki Çapan, Durum Gazetesi Sahibi Erhan Kızılyar, Krt.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Cihan Güner,  Değişim Gazetesi Sahibi Gürsel Karasansar,' Gazete Avcılar Sahibi Hanifi Çelik'in de aralarında bulunduğu seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Kurdelayı kesen Dr. Gürbüz Çapan, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, hayırlı olmasını dileyip bol kazançlar temenni ederken; işletme sahipleri Caner Aksu ve Fırat Çapan da konuklarla tek tek ilgilenerek, tüm katılımcılara teşekkür ettiler. 

Heybet Döner ve Tella Kebap;  odun ateşinde lahmancun, “gerçek Urfa Kebabı ‘Tella Kebap” , Süryani usulü içli köfte seçenekleriyle müştenin beğenisini kazanıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.