banner460
banner128

Esenyurt'ta çocuklara tatil şenliği

Esenyurt Belediyesi, okulların ara tatile girmesi ile birlikte çocuklara özel “Ara Tatil Şenliği” düzenliyor. 17 Nisan 2022 tarihine kadar ürecek olan etkinlikler kapsamındaki Çocuk Tiyatroları, Çocuk Sinemaları; İllüzyon, Jonglör ve Ateşbaz gösterileri ile çocuklar ara tatillerini şenlik tadında yaşayacak.

Esenyurt Belediyesi, çocuklara festival tadında bir ara tatil etkinliği düzenliyor. Çocukların verimli bir tatil geçirmesini amaçlayan Esenyurt Belediyesi, 17 Nisan 2022 tarihline kadar sürecek olan etkinliklerde çocukları sinema ve tiyatro ile buluşturacak. Saat 10.00-13.00 ve 15.00 olarak üç seans olarak Esenyurt Kültür Merkezi’nde gösterime girecek Çocuk Sinemaları’nda çocuklar, 12-14 Nisan arasında Düşler Ülkesi’yle, 15-17 Nisan’da Tamircikler: Gizli Görev’le düşsel bir yolculuğa çıkacak. Sahne sanatları alanında da çocuklara dolu dolu bir ara tatil yaşatmayı amaçlayan Esenyurt Belediyesi, Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde 12 Nisan Salı günü saat 13.00’de “Kırmızı Başlıklı Kız”, Esenyurt Kültür Merkezi’nde 13 Nisan Çarşamba günü saat 13.00’de “Kitopya”, Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde 16 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’de ise “Üç Arkadaş” isimli tiyatro oyunlarını sahneye taşıyacak. Ayrıca ‘Ramazan Etkinlikleri’ kapsamında Eski Belediye Bahçesi’nde çocuklar için hazırlanan İllüzyon, Jonglör ve Ateşbaz gösterileri de devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.