banner460
banner128

CHP'li Geygel ve Oral Ailesinin mutlu günü

CHP’li Geygel ile Oral Ailesinin çocukları;  Yağmur Geygel ile Berkan Oral, Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen  ve seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı törenle dünya evine girdiler.

CHP Başakşehir eski Belediye  Meclis Üyesi Ayhen Geygel-Gönül Geygel’ın kızı Yağmur Geygel ile CHP Avcılar Belediye eski Meclis Üyesi Ali Oral ile Songül Oral’ın oğlu Berkan Oral’ın nikahını Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu kıyarken, nikah şahitliklerini ise; CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Milletvekilleri; Zeynel Emre, Özgür Karabat, Emine Gülizar Emecan yaptı. Çiftlerin nikah ve koktey törenine ; CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul eski İl Başkanı Cemal Canpolat,  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu temsilen İBB Başkanvekili Hüseyin Aksu, CHP Amasya eski Milletvekili Ramiz Topal, Zeytinburnu Belediye eski Başkanı Adil Emecan ve çok sayıda CHP’li siyasetçi ile işadamı katıldı.

CHP’li belediye başkanlarının Gaziantep’teki toplantı nedeniyle katılamadığı Gençlerin nikah törenine;  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İstanbul Milletvekilleri Erdoğan Toprak, Mehmet Akif Hamzaçebi, Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Sivas İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin çelenk gönderdiği dikkat çekti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.