banner460
banner128

Büyükçekmece Çocuk Meclisi toplandı

Büyükçekmece’de katılımcı demokrasinin büyük parçası olan Büyükçekmeceli çocuklar gerçekleştirdikleri toplantıda Büyükçekmece’de ikamet eden diğer çocuklar için yapılacak olan projeler hakkında fikirlerini beyan ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çocukların demokrasi kültürünü benimsemeleri, yaşadıkları ilçenin yönetiminde söz sahibi olabilmeleri ve çocuk haklarını öğrenebilmeleri amacıyla 9-14 yaş aralığında 55 çocuğun katılımıyla kurulan Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi sırayla söz alarak ilçede yaşanılan sorunlar ile ilgili fikirlerini söyledi. Özgür bir ortamda düşüncelerini ifade eden çocuklar, proje ve çalışmalar hakkında oylama yaparak Büyükçekmeceli çocuklar adına kararlar aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.