banner460
banner128

Vanspor Başkanlığı’na Seyithan İzsiz seçildi

Vanspor Başkanlığına Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz seçildi.

Vanspor Futbol Kulubünün Olağanüstü Kongresi;  Van Ticaret ve Sanayii Odası’nda yapıldı. Kongreye; Van Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Necdet Takva, Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, Vanspor eski Başkanı Servet Yenitürk, kulüp üyeleri ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

İşte Yeni Yönetim Kurulu

Eski Başkan Servet Yenitürk’ün de yönetimde yer aldığı  Seyithan İzsiz’in başkan seçildiği yönetimde eski Başkan Servet Yenitürk’ün yanı sıra şu isimelr aldı: Mehmet Akın Dinçer, Oktay Ukay, Mehmet Yasin Ertürk, Mehmet Avcı, Abdülkadir Çetin, Veysel Ürüm, Adnan Bayram, Mehmetcan Yağar, Özcan Kara, Çetiner Çetin, Osman Halitoğulları, Müjdat Çelik, Serdal Kartal, Levent Cankurtaran, Dikmen Kaya, Hasan Dinç, Ferhat Kıyat, ve Yavuz Kuşan.

Borçsuz bir Vanspor

Vanspor’un yeni Başkanı Seyithan İzsiz, kongre sonrası gazetemize yaptığı kısa değerlendirmede ise, kendisini başkanlığa layık gören Vanlı hemşehrilerine yürekten teşekkür ederek, hedeflerinin Vanspor’un layık olduğu yere getirmek olduğunu bildirdi. İzsiz, “Öncelikle kulubümüzün ekonomik sorunlarını çözerek kendi özkaynaklarıyla ayakta durmasını sağlamak istiyoruz. Gelirlerimizi artırmamız lazım. Gelir gideri karşılamıyor.  Kulübün birikmiş borçları var. Bu konuda çalışmaları en ön plana alacağız. Vanspor’u borçsuz bir kulüp haline getirmeyi hedefliyoruz. ’  dedi.

Altyapı güçlenecek Vanlı gençlerin önü açılacak

Altyapıya çok ama çok önem vereceklerini ve Vanlı gençlerin önünü açacaklarını da belirten İzsiz, şöyle devam etti.‘Ana hedeflerimizden biri bu olacak. Elbette gerekli görülen transferler olacak. Ama biz Vanlı gençleri kulübe kazandırmak onların bir yerlere gelmesine çok önem vereceğiz. Şu anda olmayan altyapıyı oldukça canlı hale getireceğiz. “

Vanspor ortak değerimiz

Kulübün yeni dönemde güçlü bir şekilde ligde mücadele ederek hak ettiği yeri gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten  zor bir yola çıktıklarını belirterek bu konuda  Vanlılardan sabır ve destek istedi. İzsiz,  ‘Van bulunduğu coğrafyada oldukça kadim ve tarihi bir şehirdir. Vanspor bu şehrin ortak değeri, markasıdır. Tüm Vanlılar olarak bu ortak değerimize sahip çıkarak hak ettiği yere gelmesi için gayret sarfedeceğiz. Başta İstanbul olmak üzere Van dışındaki Vanlı dostlarımızın da Van’a sahip çıkacaklarına inanıyorum. Yükümüz ağır biliyoruz. Uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Türkiye genelinde ve Van’da çok farklı projelerle Van’ın potansiyehine kulüp için harekete geçirmeyi planlıyoruz. Vanlılar elele başarılı olacağız. Bu vesileyle yönetime seçilmemizden dolayı başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Seyithan İzsizVanspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.