TBMM bütçe görüşmeleri yine gergin anlara sahne oldu. AKP'li ve İYİ Partili vekiller arasında arbede çıktı. AKP'li Zafer Işık'ın yumruk attığı İYİ Partili Hüseyin Örs hastaneye kaldırıldı. Kalp ritmi bozulan ve hayata döndürülen Örs'ün sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz kürsüye çıktığı sırada AKP’li milletvekilleri ile İYİ Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. TBMM Başkanvekili Haydar Akar, oturuma ara verdi. Aranın ardından tartışma, yumruklaşmaya vardı. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ile AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık arasında yumruklaşma oldu.

MİLLETİMİZ BİR KEZ DAHA GÖRMEKTE

Saldırıya ilişkin hastane önünde açıklamada bulunan Kürşat Zorlu, "Bu saldırıyı gerçekleştirilenler için utanç verici bir durumdur. Demokrasiyi, uzlaşmayı bir tarafa bıraktıklarını biliyorduk ama insanlığı bir tarafa bıraktıklarını milletimiz bir kez daha görmekte" dedi.

"PARMAĞINDA YÜZÜKLE SALDIRIYOR"

Olayın gerçekleştiği anı anlatan Zorlu, "Hüseyin Bey olayı yatıştırmak adına hareket ederken o sırada AK Partili bir milletvekili, parmağında da bir yüzükle milletvekiline saldırıyor. Bu milletin vekilliği değil milletin cellatlığına soyunmaktır" ifadelerini kullandı.