banner460
banner128

Kızıltoprak’ta yol genişletme çalışması

Muratpaşa Belediyesi, Kızıltoprak’ta mahalleyi Termesos Bulvarı’na bağlayan 918 sokakta yol genişletme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında yol üzerinde kalan 4 metruk bina Fen İşleri Müdürlüğü’nce yıkıldı.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, bir yanda cadde ve sokak yenileme çalışmalarını sürdürürken kentte yeni site ve apartmanlarını yapıldığı bölgelerde de yol genişletme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu çalışmalardan biri Kızıltoprak Mahallesi’nde yeni inşaatların birbiri ardına tamamlandığı güney bölgesinde, mahalleyi kentin ana ulaşım akslarında Termesos Bulvarı’na bağlayan 918 Sokak’ta başladı. Metin Nuran Çakallıklı ve özel bir hastaneye yakın bir konumda bulunan yaklaşık 700 metrelik sokakta yol genişletme çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü, güzergah üzerinde bulunan 4 metruk gecekonduyu yıktı. Yıkımın ardından ekipler,  sokakta düzenleme çalışmalarına başladı. Düzenleme çalışmalarının ardından sokak sıfır asfaltla kaplanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.