banner460
banner128

KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU'NU KARANTİNAYA ALSINLAR!

Gazeteci Uğur Dündar,  Coronavirüs ile ilgili olarak bir AK Partili’nin Ekrem İmamoğlu’na yönelik paylaşımına çok sert tepki göstererek, “ Evde kal sloganı ile yetinilmemeli. Devlet tarafından uygulanmalı. Hiçbir şey yapamıyorlarsa  Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Ekrem İmamoğlu’nu karantinaya alırlar. Türkiye coronavirüs tehlikesinden korunur’ dedi.

OHAL gerekliliğinin itirafı

Gazeteci  Uğur Dündar, bu sabah konuk olduğu Ayşenur Arslan’ın hazırladığı ve Halk TV’den canlı yayınlanan Medya Mahallesi programına telefonla bağlanarak Coronavirüs ile bağlantılı soruları yanıtladı. Dündar; “Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ‘Herkes kendi ohalini ilan edebilir’ sözünü  “ Olağanüstü hal İlanının gerekliliğinin  itirafı” olarak yorumladı.

Kefen parasını harcadılar

Dündar bir soru üzerine ‘ Türkiye’nin bir şansı vardı. Corona ortaya çıktıktan sonra acil tedbirler vakit geçilirmeden alınmalıydı. Bu alınsaydı yurttaşlarımızı kaybetmeyebilirizdik. Batıdaki gelimiş ülkeler çok büyük paralar sarf ediyor. Ekenomiye can suyu katıyor.  Bu işin faturası ağır. Türkiye’de kefen parasını harcadığımız için önlemleri  alamıyorlar. O nedenle insanları sokağa bıraktılar’ diye konuştu

Tarih önünde hesap veremezsiniz

Dündar bir başka soru üzerine de “ ABD  NBA’de corona çıkmasından hemen sonra, basketbol federasyonu bağımsız olabilseydi o dakika da maçlar tehir ederdi.  İtalyan takımlarıyla maç yapmasına izin verdiler.  Fatih Terim gibi hayatını futbola adamış bir insanın yol göstericiliğine güvenmeyenler sorumluluk altındadır.  Yapmazsanız tarih önünde hesap veremezsiniz. ‘ diye konuştu

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nu  karantina uygulansın!

Gazeteci Uğur Dündar ayrıca,  evde kal sloganıyla yetinilmemesi devlet tarafından uygulanmasının zorunlu olduğunu ifade etti.  Dündar,  “Ben vakit geçirmeden  ‘evde kal’ sloganıyla yetinilmemesi,  devlet tarafından uygulanması , kayba uğrayacak insanların kayıplarının da devlet tarafından karşılanması gerektiğine inanıyorum.

Hiç bir şey yapamıyorlarsa coronavirüsü önlemenin bir yolu var,  Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Ekrem İmamoğlu’nu karantina  altına alırlar. Türkiye coronavirüs tehlikesinden  korunur. Onlar böyle bir virüsü Sayın Kemal  Kılıçdaroğlu’na bağlıyorlar,  ya da İmamoğlu’nu sorumlu tutuyorlar.  Böyle bir akıl tutulmasının yaşandığı, safsataların kol gezdiği ortamda devletin aklının derhal öne geçmesi ve gerekeni acilen yapması zorunluluğu var” diye konuştu.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

AK Partili ne demişti?

AKParti’nin bir İl Teşkilatı Kadın Kolları Başkan Yardımcısı “Her şey 2019 Mart ayında başladı. Kudumsuz’un biri ‘Mart’ın sonu bahar’dedi. O yıl bahar gelmedi ‘Her şey çok güzel olacak’ dedi. Depremler felaketler bizi buldu. Camide Yasin okudu. Tüm camiler kapandı. ‘Kucaklayacağız’ dedi tokalaşmaya hasret kaldık” ifadelerini kulanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.