banner460
banner128

Hocaların hocası Taşçıoğlu anıldı

Yeni tip koronavirüs nedeniyle bir yıl önce hayatını kaybeden ilk hekim Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu aramızdan ayrılışının birinci yıldönümünde kabri başında anıldı.

Ömrünü mesleği olan doktorluğa adayan ve kendisi gibi birçok hekim yetiştiren "hocaların hocası" Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu vefatının yıldönümünde unutulmadı.

Duygulu anlar yaşandı

Taşçıoğlu’nun Üsküdar ilçesi Kuzguncuk Nakkaştepe Mezarlığı’nda bulunan kabri başında düzenlenen anma törenine Taşçıoğlu’nun eşi Dr. Didem Akal Taşçıoğlu ve ailesinin yanı sıra meslektaşlarının yoğun katılım gösterdi. Duygulu anların yaşandığı anma etkinliği, merhum Prof. Cemil Taşçıoğlu için okutulan Kuran-ı Kerim ve edilen dualarla son buldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen anma törenine Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar katıldı, Taşçıoğlu ailesini yalnız bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.