banner460
banner128

Halk Tv canlı yayınını bastılar

Halk TV'nin  Muğla  İçmeler'den yaptığı canlı yayın bir grup tarafından basıldı. Yayın ekibine saldıran gruptan 5 kişi emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

Muğla’da orman yangınlarından etkilenen İçmeler'de bir parkta yayın yapan Halk TV ekibine saldırı oldu. Gazeteci Gökmen Karadağ’ın programı sırasında bir grup provokasyon yaptı ve yayına saldırdı.

Karadağ’ın konukları gazeteciler İsmail Saymaz ve Murat Ağırel saldırıya tepki gösterdi. Saymaz, “Kışkırtılmış grupların saldırısı bizi durduramayacak. Gerekirse sabaha kadar burada canlı yayın yaparız” diye tepkisini dile getirdi. Gazeteci Ağırel ise 

Buraya dışarıdan arkadaşlar 'bir saniye biz de konuşmak istiyoruz' diye girince ben güvenlik güçleri müdahale edecek diye düşündüm.' biz de birşeyler söylemek istiyoruz' deyince biz de tabi ki buyurun burası HalkTV zaten. Gelin buyurun oturun konuşalım. Siz de anlatın. Yanlış söylediğimiz ne varsa siz de anlatın dedik. Gruptan bir kişi 'eğer siz bu yayına devam ederseniz ve söylediklerinizin yanlış olduğunu düşünürsek size bu yayını yaptırmayız' dedi. Bu iş fikrini beyan etme değil, bir tehdittir. Bu, buradaki gazetecilere tehdittir. Buradaki gazeteciler, vekiller bu tehditlere boyun eğecek insanlar değiller."

Saldırıya ilişkin 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.