banner460
banner128

Hacı Bektaş-ı Veli anıldı

57. Ulusal, 31. Uluslararası Hacı Bektaş Veli'yi Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri yapıldı. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

57. Ulusal, 31. Uluslararası Hacı Bektaş Veli'yi Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri dün akşam yapıldı. Kemal Kılıçdaroğlu Kültür Merkezi'nde yapılan anmaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Törende bir konuşma yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hacıbektaş Belediyesi'ne olan desteklerinin devam edeceğini söyledi. İmamoğlu'nun ardından konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, 'Bir Anadolu erenini anıyoruz. Bir bilgeyi, insanı sevmeyi, doğayı sevmenin erdemini bize anlatan bir Anadolu bilgesini anıyoruz. O, bu topraklarda yaşayıp anlayana çok şey söyledi. O, bu topraklarda dedi ki; 'Kimsenin ayıbını arama' ifadelerini kullandı.

Törende Hacıbektaş Barış ve Dostluk Ödülü Hızır Avusturya Derneği'ne verildi. Anmaya verdikleri desteklerden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da teşekkür plaketi verildi. Tören Erdal Erzincan konseriyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.