banner460
banner128

DİSK'ten 1 Mayıs afişleri sergisi

1 Mayıs 2022 Emek Haftası etkinlikleri kapsamında 1976’dan bugüne DİSK’in 1 Mayıs afişlerinden oluşan sergi 28 Nisan 2022 Perşembe günü İstanbul Taksim metrosunda açıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapılan “1 Mayıs Afiş Sergisi”nin açılışına DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik ve DİSK Genel Sekreteri Adnan Serdaroğlu da katıldı.

Serginin  açılışında bir konuşma yapan DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu: “Bu tarihi gelecek kuşaklarla buluşturma sorumluluğuyla ve 2022 1 Mayıs’ına çağrı yapmak amacıyla böylesi bir etkinliği planladık” dedi.

KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik de serginin açılışında bir konuşma yaparak 1 Mayıs meydanlarında buluşma çağrısı yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Arzu çerkezoğluDisk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.