banner460
banner128

Cenaze dönüşü kaza: 7 ölü çok sayıda yaralı

Tokat’ın Reşadiye  ilçesi Elmacık Köyü’ne cenazeye göden vatandaşları taşıyan otobüs dönüş yolunda devrildi.  İlk belirlemelere göre kazara 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

İstanbul'dan cenazeye katılmak üzere Elmacık köyüne gelen ve içerisinde çok sayıda yolcu olduğu öğrenilen İstanbul'un Küçükçekmece ilçe belediyesine ait 34 HL 3817 plakalı otobüs, dönüş yolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.  Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda kişi de yaralandı.

Başkan Çebi’den başsaglığı

Küçükçekmece Belediye Başkanı  Kemal Çebi  olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: Tokat Reşadiye Elmacık köyündeki cenazeden dönen aracımız maalesef kaza geçirdi. İlgili ekiplerimizle birlikte olay yerine doğru yola çıktık. Ailelerimizin acılarını paylaşıyoruz, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerim.

CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan ‘da bir açıklama yaparak , hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet , yaralılara acil şifalar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.