banner460
banner128

Böcek: Kaleiçi’ni hep birlikte koruyacağız

Böcek: Kaleiçi’ni hep birlikte koruyacağız

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kaleiçi Old Town Festivali için Antalya’ya gelen 21 ülke heyetini kabul etti. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşlik ettiği ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, heyete Antalya’yı anlattı.

 Festival için Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür eden Başkan Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak antik kenti olan ülke temsilcilerini Antalya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu, kültürel ve turizm anlamında Antalya’nın tanıtımına katkı koyacağını söyledi. Şehirler antik kentleri ile anılır diyen Başkan Böcek, “Antik kentler tarihleriyle birçok medeniye ev sahipliği yapmıştır. Kaleiçi bir merkezdir. Bu anlamda hep birlikte Kaleiçi’ni korumaya devam edeceğiz. Muratpaşa Belediye Başkanımız burayla ilgili çalışmalarını yapmakta, biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Kaleiçi’ne yönelik önemli projelerimiz var. Biz birlikteyiz. Muratpaşa şehrimizin ikinci büyük ilçesidir. Antalya; Muratpaşa’dır” dedi.

UYSAL’DAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e 22 ülke heyetini kabul etmesinden dolayı teşekkür etti. Ümit Uysal, “Kültürel varlıkların korunması noktasında Büyükşehir Belediye Başkanımızla her zaman işbirliği ve desteği oluyor. Festivalimize de antik alanları koruyan diğer kentlerimizle ortak hareket ediyoruz. Kültürel mirasin gelecek kuşaklara aktarılması noktasında çalışmalarından dolayı Muhittin Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 21 ülke heyetine Antalya hakkında bilgi verdi. Başkan Muhittin Böcek, Patara Antik Yılı anısına yapılan fincan takımı hediye etti. Ülke temsilcileri de Başkan Muhittin Böcek’e ülkelerini temsilen çeşitli hediyeler verdi.

Haber: MUSTAFA KAZIM AYDIN

Anahtar Kelimeler:
Muhittin Böcek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.