banner460
banner128

Almanya giden 45 kişiden 43'ü dönmezken  dönen 2 kişi ise görevden uzaklaştırıldı

AKP'li Yeşilyurt Belediyesi'nin Almanya’ya gönderdiği 45 kişiden geri dönen 2 kişi görevden uzaklaştırıldı.

Malatya'nın AKP’li Yeşilyurt Belediyesi, Eylül 2020’de “Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek Projesi” için Almanya’ya gönderdiği 45 kişiden 43 kişinin geri dönmediği ortaya çıkmıştı.

Yeşilyurt Belediyesi'nin Almanya’ya gönderdiği 45 kişiden geri dönen 2 kişi ise görevden uzaklaştırıldı.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında geziden dönen 2 kişi, Belediye Başkan Yardımcıları Şahin Özer ve Bekir Karakuş’un görevden alındığını açıkladı.

Yeşilyurt Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, ''Son günlerde, kamuoyunda Belediyemiz ile ilgili iddialar çerçevesinde, 4 Şubat 2020 tarihli Meclis kararı ile gerçekleştirilen gezi programıyla ilgili iç soruşturma başlatılmış olup, soruşturmanın selahiyeti (selameti) için, soruşturmada ismi geçen Belediye Başkan Yardımcısı görevinden alınmıştır'' ifadeleri kullanıldı. (birgün)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.