banner460
banner128

ALBÜM hafta sonu bayilerde!

Ters Dergi ALBÜM bu hafta sonu dergi ve kitap satılan tüm noktalarda okurla buluşuyor. 108 sayfalık ALBÜM, yayıncılık dünyasında yeni bir soluk olmayı hedefliyor. Kağıt ve baskı kalitesiyle dikkat çeken ALBÜM'de sevilen kahramanlar, çizgi romanlar, toplumsal öyküler, edebiyat ve mizah yazılarından oluşan son derece zengin bir içerik okurları bekliyor.

Ters Dergi ALBÜM'ün bir de hediyesi var: Servet Gürbüz imzalı dev Çizgili Türkiye Gezi ve Kültür haritası duvarları süsleyecek.

ALBÜM'de yer alan imzalar:

Bülent Arabacıoğlu, Behiç Pek, Can Barslan, Gani Müjde, Gürcan Özkan, Kaan Ertem, Cengiz Üstün, Necmi Yalçın, Mehmet Şenol, Ali Doğanlı, Özge Yurttaş, Fatih Solmaz, Sefa Sofuoğlu, Ayça Şen, Zafer Temoçin, Serkan Ocak, Cemil Cahit Yavuz, Alper Ocak, Mehmet İlhan, Abdülkadir Tamer, Sönmez Karakurt, Ebru Sungur, Hakan Çelik, Mümin Durmaz, Alpay Ocak, Erhan Nuhoğlu, Faruken Bayraktare, Güven Bilge, Kürşat Coşgun, Metin Fidan, Mert Aydın, Dinçer Aslan, Hakan Çelik, Kutsi Akıllı, Fatih Göksu, Andaç Gürsoy, Hakan Bilgehan, Tümer Geban, Faruk Karaçay, Yasemin Saraç, Servet Gürbüz, Çilem Dilber, Yakup Karahan, İbrahim Sarı, Nevzat Ziylan, Gizem Tokmak, Mevlüt Uludağ, Fatih Okta, Haydar Işık, Emre Özbay, Erinç Saldan, Anıl Yazıyor, Burçak M. Akgün, Çetin Ceylan, Sait Oktay, Gökçer F. Alp, İdil Görgü, Emre Aksoy, Serdar Kar, Behzat Taş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.