banner460
banner128

Akşener’den Erdoğan’a yanıt

İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisinin Rize ziyaretindeki gerilime ilişkin olarak, "Bunlar daha iyi günler" açıklamasına yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Rize ziyaretinde karşılaştığı provokasyona değinerek, ” Gelin hanım (Akşener) Netanyahu’nun yanına koyuyor onun ardından da Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma gayet güzel ders veriliyor. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler…” ifadelerini kullandı.

“BU NEDENLE İYİLEŞTİRİLMİŞ VE GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM DİYORUZ”

Erdoğan'ın sözlerine sosyal medyadan çok sayıda vatandaş ve siyasetçi tepki gösterirken, Akşener'de hesabından yaptığı açıklamada, “İşte biz, tam olarak da bu nedenle, İYİleştirlmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz” dedi.

AKŞENER’DEN İKİNCİ AÇIKLAMA

İYİ Parti lideri Akşener sosyal medya hesabından yaptığı ikinci bir açıklamada ise şu ifadeleri kullandı;

“Sayın Erdoğan ve arkadaşları zor günler geçiriyor. Benim üzerimden sorulardan kaçıyor, iddiaları sektiriyorlar ama… Rizeli kardeşlerimi zan altında bırakmalarına asla izin vermem. Hiç merak etmeyin, bana Türkiye'nin hiçbir yerinde zarar gelmez.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.