banner460
banner128

Ağbaba: Yeşilyurt Belediyesi’nin Almanya’ya gönderdiği 43 kişi iltica etmiş!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Yeşilyurt Belediyesi tarafından Almanya’ya gönderilen ve geri dönmeyen 45 kişinin listesini açıkladı. Ağbaba ‘ dönmeyen 43 kişi Almanya’ya iltica etmiş’ dedi.

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre skandal olayla ilgili tartışmalar sürerken, gönderilen kişilerin kimliklerini CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba açıkladı.

“ALMANYA'YA GİDENLERİN BİRÇOĞU 30 YAŞIN ALTINDA”

Yeşilyurt Belediyesi tarafından gönderilen kişilerin kimler olduğunu bulduklarını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, şu ifadeleri kullandı;

*Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nin yapmış olduğu insan kaçakçılığı konuşuluyor. Bu her gün yeni bir boyut kazanıyor. Belediye meclis üyelerimiz soruyorlar, ‘bu insanlar kimlerdir' diye Yeşilyurt Belediyesi, ‘bilmiyoruz biz de merak ediyoruz' diyor.

*Onların merakını gidermek için elimizdeki 45 kişilik listeyi kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. İsimleri, doğrum tarihleri, TC numaraları hepsi burada. Birçoğu 30 yaşındaki insanlar ve önemli bir skandala imza atılmış durumda.

*Yeşilyurt Belediyesi’nin elinde olduğu halde valiliğin elinde olduğu halde bu bilgileri kamuoyuyla paylaşmıyorlar. Bu bilgileri kamuoyunun dikkatine sunuyoruz.

*45 kişi gitmiş 2 kişi gelmiş 43 kişi Almanya'ya iltica etmiş durumda. Anlaşılıyor ki bu sadece Malatya Yeşilyurt Belediyesi değil birçok AKP'li belediyesi eliyle insan kaçakçılığı yapılıyor.

Anahtar Kelimeler:
Veli Ağbaba
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.