Gazeteciler milletin sesi olacak Gazeteciler milletin sesi olacak

Erhan KIZILYAR 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Silivri  Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel,  Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Candan Yüceer ile bir araya geldi.

Akgün: Zor bir süreçten geçiyoruz

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  ziyaretle ilgili olarak ‘ Candan Başkanımızı arkadaşlarımızla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde ziyaret ettik. Ziyarette  Türk Belediyeciliğinin içinde bulunduğu sorunları değerlendirdik. Belediyelerin içinde bulunduğu darboğazları konuştuk. Türkiye zor bir ekonomik süreçten geçiyor. Bu hepimizi etkiliyor. “ bilgisini verdi.

Candan Yüceer Birlik Başkanlığına seçildi 

Bu arada Trakya Belediyeler Birliği meclis toplantısını da yaptıklarını ifade eden Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’in Birlik Başkanlığına seçildiği bilgisini paylaştı. Kendilerinin de birliğe üye olduklarını hatırlatan Başkan Akgün,  dayanışma içinde birliği hep birlikte ayağa kaldıracaklarını,  güçlü birlikteliklerin demokrasiye de önemli katkıları olacağını söyledi. 

Şu anda 32 belediyenin üye olduğu olan birliğe üye sayısının artacağı beklenirken; birlik çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgilendirmelerin önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi