Erhan KIZILYAR 

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, emekliler için söz verdiği 5 bin TL’lık Pazar Alışverişi Desteğini başlattı. Emekliler 25 Mayıs’a kadar başvurularını yapabilecek.

Emekliler son dönemde maaşları kuşa çevrilen, yaşamları giderek zorlaşan kesimlerin başında geliyor. CHP’li belediyelerde bu nedenle Emekliler için sosyal yardım paketleri konusunda çalışmalar yürütüyor.  Bu konuda ilk ciddi adımı atanlar arasına Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş katıldı. Dedetaş, seçimlerde emeklilere sözverdiği ‘5 bin TL’lik Pazar Alışverişi Desteği’ için başvuraları başlattı.

Dedetaş: Söz verdik, yapıyoruz

 “Söz verdik, yapıyoruz. Emeklilere 5 bin TL’lik pazar alışverişi desteğine başlıyoruz.

Üsküdar'da özenli ve güçlü sosyal destek dönemi başlıyor.”  diyen Başkan Sinem Dedetaş’ın açıklaması şöyle:

‘Sevgili Üsküdarlılar, emeklilerimiz ekonomik koşullar sebebiyle her gecen gün artan kent yoksululğundan en fazla etkilenenler arısında. Yıllarca emek vermiş alınteriyle çalışmış emeklilerimize desteklemek. Sosyal belediyecilik anlayışımızın önemli bir parçası. Seçim kampanyası sırasında Üsküdarlı emekli komşularımıza 5 bin TL’lık Pazar alışveriş desteği vereceğimizi sözünü vermiştik. Bugün vermiş olduğumuz bu sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum.  Emeklilere Pazar alışverişi desteği için bugün itibarıyli  başvuraların başladığını sizlerle bizzat paylaşmak istedim. Üsküdar’ımıza hayırlı olsun. Emekli komşularımız 15-25 Mayıs tarihleri arsında Üsküdar Belediyesi internet sitesi üzerinden ya da Üsküdar Belediyesine gelerek Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü üzerinden başvurularını yapabilirler.  Gençleri umutlu, yaşlıları mutlu Üsküdar’ı elbirilği ile hepbirlikte yeniden inşa etmek için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Büyükçekmece Belediyesi'nden Eceabat'a Atatürk Anıtı Büyükçekmece Belediyesi'nden Eceabat'a Atatürk Anıtı

Editör: Haber Merkezi