2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adayı olarak Silivri'de  belediye başkanlığını kazanan MHP’li Başkan Volkan Yılmaz’a Ak Parti kanadından rakip çıktı.

Ak Parti Silivri Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Sami Barlas bugün aday adayı olarak Ak Parti İlçe Başkanlığı’na başvuru yaptı. Barlas başvuru belgesini İlçe Başkanı Ekrem Pamuk’a teslim ederken, kalabalık bir grupta Barlas lehine tezahürat yaptı. Barlas “Başvurumuzun gündeme gelmesi ile birlikte siz değerli dostlarımın teveccühüne mazhar olmanın mutluluğunu yaşayarak birçok telefon ve mesaj aldım.

Bugünkü başvurumuzda bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan,Aile fertlerime, Teşkilat mensubu arkadaşlarıma, STK ve Dernek Yöneticilerine, Basın mensubu dostlarımıza, Esnaf kardeşlerime, sosyal medya mesajları, telefon mesajları ve gün boyu ziyaretleri ile desteklerini ileten bütün herkese güzel yorumları ve destekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İnşallah sizlerinde desteği ile, aşk ile şevk ile Silivri'mizi hep birlikte daha güzel günlere taşıyacağız. “ dedi.

İlçe Başkanı Pamuk. Hayırlı olsun

Başvuruyu teslim alan İlçe Başkanı Ekrem Pamuk ta, “Belediye Meclis Üyemiz Sn. Sami Barlas Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Silivri Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu Ak Parti Silivri ilçe başkanlığımıza iletti.

Oruç Oymak CHP'den istifa etti Oruç Oymak CHP'den istifa etti

Sayın Sami Barlas ‘a çıktığı bu yolda başarılar diliyor hayırlı olmasını temenni ediyorum” yorumunu yaptı.

Ak Partili Belediye Başkanı beğendi 

Sami Barlas’ın adaylık ile ilgili paylaşımına ise sosyal medyadan destek yağdı. Çatalca’nın Ak Partili  Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca AK Parti Belediye Meclis Üyeleri; Ahmet Rasim Yücel ve Hasan Gökçe; Büyükçekmece Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri; Hasan Bacıoğlu ve Zerrin Çağlar,  Silivri Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Filiz Baş Güler Barlas’ın paylaşımını beğenenler arasında yer aldı.