banner460
banner128

Selvi'den iddia:  İnce "Parti kursam oy verir misiniz?' diye vatandaşa sordu

Gazeteci Abdülkadir Selvi, Muharrem İnce’nin 2 ayrı anket yaptırdığını ve  yakın kurmaylarına “Kurultaydan sonra çok talep alıyorum” dediğini öne sürdü.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, yeni parti kuracağı iddia edilen ve bugüne kadar iddiaları ne doğrulayan ne de yalanlayan Muharrem İnce'nin 2 ayrı anket yaptırdığını ve gelen talepler doğrultusunda hareket edeceğini öne sürdü.

Selvi'nin konuya dair yazdıkları şöyle:

TABANDAN BÜYÜK TALEP VAR

İnce’nin parti kurma konusunu artık gündemine aldığı konuşuluyor, bayramdan sonra ekibini toplayıp kararını netleştirmesi bekleniyor. Yakın kurmaylarına “Kurultaydan sonra çok talep alıyorum” dediği söyleniyor.

Muharrem İnce’ye yakın ekibin potansiyeli belirlemek için iki ayrı kamuoyu araştırma şirketine anket yaptırdığı ifade ediliyor. “Muharrem İnce parti kursa oy verir misiniz” sorusuna yüzde 7 ve yüzde 9.5 oranında “evet” yanıtı verildiği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.