banner460
banner128

Kış kışlığını yapar onu biliyorduk da duruma bakacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısından sonra  Ümit Özdağ'ın Buğra Kavuncu'ya yönelik açıklamalarına ilişkin olarak "Biz partimize bir saldırının olacağını bekliyorduk elbette. Çünkü araştırma şirketlerinde 13'le 15 arasında sonuçlar bulununca kış kışlığını yapar onu biliyorduk da duruma bakacağız.” yanıtını verdi.

Grup toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akşener Ümit Özdağ'ın iddialarıyla ilgili şunları söyledi:

Bugün İstanbul İl Başkanımız Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacak. Hatalar kusurlar elbette oluyor. Ama büyük bir dikkatle her şeye rağmen demokrasiyi içselleştirmeye gayret ediyoruz. Çünkü hepimiz ben de dahil çok otoriter sistemlerin içinden geliyoruz. Nefes almanın patronun iznine tabi olduğu sistemlerden geliyoruz. Dolayısıyla hür iradeleriyle partimizde, yönetimde, milletvekilliğinde görevlerde bulunan tüm arkadaşlarımızın hür iradeleriyle fikirlerini söylemelerinin çok önemli olduğunu ve partimize zenginlik kattığına inanıyorum. Bu konuda da direnmeye, demokrasiyi içselleştirmeye devam edeceğim. Ama ben Meral Akşener olarak Doğru Yol partisinin genel başkan yardımcılığını ve bakanlığını yaptığım dönemde 43 milletvekilinin Doğru Yol partisiden hangi şartlarda nasıl ayrıldığını biliyorum. Sonra onun Türkiye'ye nelere mal olduğunu da biliyorum. Ben hem Çıray'ın hem Özdağ'ın ölçü kaçsa da fikirlerine yönelik saygı duydum. Grev ve protesto eylemlerine de saygı duydum. Benim konuştuğum gruba katılmamalarına saygı duydum. Ama Sayın Bülent Turan'ın bugün büyük bir zevkle ortaya koyduğu düşünceleri de benim için çok maindar oldu. Ve birden kendimi 1997'lerde 1998'lerde hissettim. Şimdi Sayın Bülent Turan'ın yazdıkları, attığı tweet üzerinden baktığımız zaman elbette başka bir gözle inceleyeceğiz bundan sonraki hadiseleri.Biz partimize bir saldırının olacağını bekliyorduk elbette. Çünkü araştırma şirketlerinde 13'le 15 arasında sonuçlar bulununca kış kışlığını yapar onu biliyorduk da duruma bakacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.