banner460
banner128

Kılıçdaroğlu’na Silivri’den ziyaret

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen,  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek, ‘1 yıllık faaliyet raporu’nu’ kendisine sundu.  Ziyarette CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre de yer aldı.  Silivri CHP’den yapılan açıklamaya göre Kılıçdaroğlu en yakın zamanda Silivri’ye gelecek.. 

Ziyaretle ilgili olarak CHP Silivri İlçe Teşkilatı’ndan yapılan açıklama şöyle:

"Çalışıyoruz Kazanacağız" diyerek çıktığımız bu yolda İlçe Başkanlığı olarak gerçekleştirdiğimiz  çalışmalarımızın yer aldığı 1 yıllık faaliyet raporumuzu, İlçe Başkanımız Berker Esen, Bölge Milletvekilimiz Zeynel Emre ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na sundu.

İlçe Başkanımız Berker Esen, Genel Başkanımızla Silivri üzerine sohbet ederek çalışmalarımız hakkında kendisine bilgi verdi.

Genel Başkanımız kendisinin de çalışmalarımızı yakından görmek üzere en yakın zamanda Silivri’mize geleceğinin sözünü verdi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.