Zafer Partisi İBB Adayı Azmi Karamuhmatuoğlu, AK Parti Adayı  Murat Kurum’a, ‘Ankara’dan gönderilmiş memur olduğunu’belirterek, ‘İstanbul Ankara’da oturup uzaktan yönetilecek bir şehir değildir” dedi.

Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu;  Partinin Silivri Belediye Başkan Adayı Murat Demirkol ve Silivri İlçe Başkanı Ahmet Sedat Kurt ile birlikte Silivri’de basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Mahmutoğlu, burada gündeme ilişkin değerlendirmeler yanında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.  

Mahmutoğlu, “Zafer Partisinin büşükşehirlerde hem ilçelerde en yüksek oyu alması için çalışacağım. Hem yerel hem genel seçimlerde milliyetçilerin gurururunun kırıldığını düşünüyorum. Son bir kaç seçimde Türk milliyetçilerinin adayı olmadı. Bu milliyetçi seçmende kırgınlık yarattı. Bu Milliyetçi seç mende sandığa gidip başka partiye ya da sandığa gitmemeyi tercih etme durumunda kalmıştı. Şimdi bu seçimde de böyle olmaması için Türk Milliyetçilerinin bir adayı olsun diye ve milliyetçilerin sadece ulusal güvenlik kaygıları olan, güvenlik sorunlarına çözüm getiren bir siyasal akım gibi  bir görüntüsü olmasını istemediğim için aday oldum. Vatandaşların yaşam koşullarının artırılması, ulusal ve uluslararası düzeye  kadar milli gururunun ve yaşam kalitesinin iyi olması beklentisi olan bir insan olarak yerel seçimleri, düşüncelerimizin  anlatılması, yerel yönetimlerde iddiamız olması için  bir fırsat olarak görüyorum.”dedi.  

Zafer Partisi Adayı Karamahmutoğlu, “Silivri Belediye Başkanı Volkan Bey ile bağlantılı bir soruya ise “Volkan bey arkadaşımdır.  Zafer Partisi ilçe teşkilatı ve adayı seçime giriyor. Burada en yüksek oyu alarak seçimden başarıyla çıkmaya çalışacaklardır. “ diye konuştu.

“Kurum Ankara’dan gönderilmiş Memurdurr”

Silivri’de Balcıoğlu’ndan "Yürekten Ziyaretler" Silivri’de Balcıoğlu’ndan "Yürekten Ziyaretler"

Karamahmutoğlu, İmamoğlu ve Kurum ile ilgili bir soruyu da “İmamoğlu İstanbul’dan Ankara’yı, Murat Kurum ile de Ankara’dan İstanbul yönetilmek isteniyor. Kurum Ankara’dan gönderilmiş bir memurdur.   İstanbul Ankara’da oturup uzaktan idare edilecek bir şehir değildir. “ sözleriyle yanıtladı.

Kanal İstanbul Yapap proje

‘Kanal İstanbul Projesi’ni” ise gerçekleştirilmesinin mümkün olmayan bir yapay proje olarak yorumlayan Zafer Partisi Adayı Azmi Karamahmutoğlu   “Anadolu coğrafyası dünyanın emlak değeri en yüksek coğrafyasıdır. Zaten kimileri bize ‘Siz Hazar’ın doğusundan geldiniz geldiğiniz yere gidin ‘diyor. Bu ülkeyi elimizde tutmak zorundayız.”diye konuştu.