banner460
banner128

Erçağ: Çatlayan testi su tutmaz

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Hayri Erçağ, Ak Parti’de ard arda gelen istifalarla ilgili olarak Çatlayan testi su tutmaz’ yorumunda bulundu.

DP GİK Üyesi Hayri Erçağ, son günlerde Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan gibi isimlerin parti kurma çalışmaları ve AK Parti’de ard arda gelen istifalarla ilgili olarak Durum Gazetesi’ne değerlendirmede bulundu.

İstifalarla ilgili olarak ‘ Kırılan testi su tutmaz’ özdeyişini hatırlatan Erçağ bu sözle AK Parti’deki istifaların sürme ihtimalinin kuvvetli olduğunu söyledi.   Erçağ  önümüzdeki dönem siyasi arenanın daha da hareketleneceğini ifade ederek, bir kaç ay içinde Türkiye’nin yeni partilerle tanışacağını ifade etti.  Türkiye’de  AK Parti’nin uzun yıllar  liberal demokratların oylarıyla iktidarda bulunduğunu ifade eden Erçağ,  bu kesimin Ak Parti’den tamamen kopacağını sözlerine ekledi.  Türkiye’de uzun zaman merkez sol siyasette bir sıkıntı yaşandığını hatırlatan Erçağ, şu anda ise tam tersine merkez sağda bir sıkıntı yaşandığını Türkiye siyasetinin esas sorununun bu sıkıntıdan kaynaklandığını ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.