Silivri İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, gelecek ay yapılması beklenen 3. Olağan İlçe Kongresi’nde başkanlığa aday olacağını açıkladı. Bek, bu saat saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son günlerde, ‘Refik Bek aday olmayacak, yerine bir başka ismi aday gösterecek’ söşlentilerinin yayıldığını ifade ederek, ‘Adaylığını’ ilan etti.

Başkan Bek’in konuyla ilgili açıklama şöyle:

“Son günlerde hakkımda çıkan söylentiler üzerine böyle bir açıklama yapma zorunluluğu doğdu . İYİ Parti’de kongre sürecinin başlamasının ardından iki arkadaşımız İYİ Parti İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı . İlçe başkanı olarak kendilerine üye kayıtlarını teslim ederek , başarılar diledim .

Bu görüntüler sosyal medya ve basında yer almasının ardından , bir çok partilimiz ve bir çok arkadaşım bizzat ziyaret ederek yada telefonla arayıp ‘ Aday olmuyormusun ‘diye sordu. Köy ziyaretlerimiz de de bu tür söylentilerin bazı kesimler tarafından bilinçli olarak yayıldığına şahit olduk. Hatta ‘ Refik Bek aday olmayacak, yerine başka bir ismi aday gösterecek ‘ söylentilerinin de yayıldığını tespit ettik.

Bu bilgilerin yanlış olduğunu, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı’na 3. Olağan Kongremiz de aday olacağımı , parti üyelerimize ve kamuoyuna belirtmek istiyorum.

İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak partimize yakışan bir genel kurul İle ilçe başkanımızı ve yeni yönetimimizi delegelerimizin oylarıyla seçeceğiz.

Bu süreçte adaylığını açıklayan iki arkadaşıma başarılar diliyorum. Genel kurulumuz Silivri’mize ve partimize hayırlı olsun.”