AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı aylar-yıllar sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi. Öğretmenevi’nde Gazeteciler Günü vesilesiyle bir program düzenleyen Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, basın mensuplarının gününü kutladı. Basın mensuplaının zor, meşakketli bir bir görev yaptıklarını hatırlatan Pamuk, gazetecilere işlerinde kolaylıklar diledi.

Seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Pamuk; Murat Kurum ile İstanbul’u, Volkan Yılmaz ile de Silivri’yi tekrar kazanacaklarını ifade etti. Silivri’de CHP’nin yönetimde olduğu 10 yılda hizmet açısından durağan bir dönem yaşandığını ifade eden Pamuk, Yılmaz döneminde ise yoğun bir hizmet yapıldığını söyledi.

14. Ortaköy Börek Festivali Başlıyor 14. Ortaköy Börek Festivali Başlıyor

AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk bir soru üzerine, MHP ile aralarından herhangibir problem olmadığını söyledi. Rakiplerinin kendilerini birbirine düşürme gayreti içinde olabileceğine dikkat çeken Pamuk, böyle bir şeyin olmayacağını birlik beraberlik içinde seçimleri yeniden kazanacaklarını ifade etti.

“CHP’nin son on yıllık döneminde durağan bir dönem yaşandığını’ söylediği hatırlatılarak ‘CHP’liler de Işıklar döneminde İBB’den ve merkezi hükümetten hiç yardım alamadıklarını ifade ediyorlar. Buna ne diyeceksiniz?” şeklindeki bir soru üzerine Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, ‘Rahmetli Kadir Topbaş başkanımız döneminde Silivri’ye hizmetler geldi.” Yanıtını verdi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Gazeteciler Günü Programına AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk'un yanı sıra; , Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı, Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin,  Gençlik Kolları Başkanı Utku Kapucu ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Serkan Topaloğlu da katıldı.

Editör: Haber Merkezi