banner460
banner128

Silivri Mandıra Filozofunu ağırladı

 

Usta Oyuncu Müfit Can Saçıntı, ‘lafını Esirgemeyenler’ isimli tek kişilik oyununu Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Tiyatro Salonu’nda sahneledi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçede bir ilki hayata geçirerek, Silivri’ye kazandırdığı tiyatro salonu usta oyuncuların yer aldığı birçok tiyatro gösterisine ev sahipliği yapıyor. Açıldığı günden bu yana birçok etkinliğin gerçekleştirildiği sahne de Kasım ayı kültür sanat takvimi dolu dolu sürüyor. Etkinlikler kapsamında tiyatro ve sinema oyuncusu Müfit Can Saçıntı’nın ‘Lafını Esirgemeyenler’ isimli tek kişilik güldürüsü Silivrililer ile buluştu. Televizyon ve tiyatro konularını ele alarak güldürürken düşündüren tek kişilik güldürü oyunu sergilendi. İzleyenlerden tam not alan gösteri sonunda usta oyuncuya şilt ve çiçeğini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar adına eşi Esma Işıklar takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.