banner460
banner128

ABD'de yaşayan İranlı Ünlü  Sanatçı Azam Ali,  Darek Mazzone’nin programına canlı yayın konuğu olarak katıldığı;  kendisi ve sanatıyla ilgili soruları yanıtladığı ve dört güzel eserini seslendirdiği programın videosunu sayfasında paylaştı.  Röportajda Türkiye’den esintilerin de yoğun bir şekilde yer aldığı dikkat çekti.  Azam Ali’nin seslendirdiği dört eserden ikisi Türkiye’den olmuş.  Azam Ali,  ^”Beni Beni” ve Pir Sultan Abdal’dan  “Geçti Dost Kervanı”  eserlerini de seslendirmiş.

Azam Ali röportajını kendi sayfasında Türkçe sözlerle şöyle paylaştı..

“Eşsiz

Darek Mazzone

ile

KEXP

' da canlı performans & röportajımızın tamamını paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Radyoda canlı performans sergilemek en sevdiğim deneyimdi & ilgi çekici zeki, tutkulu ve düşünceli bir sunucu ile anlamlı sohbet. En derin acılarımı sakladığım duygusal bariyerim için çok şey gerekiyor. Ama Darek beni oraya götürdü ve bir noktada gözyaşları vardı. Bu deneyim için teşekkürler Darek.

Şimdi arkadaşlar kendinize bir bardak şarap veya çay dökün ve gününüzün 37 dakikanızı ayırın ve benimle & değerli müzik ailemle güzelliği deneyimlemek için ❤️

Azam Ali'nin seslendirdiği  eserleri ekli videodan dinleyebilirsiniz..

https://youtu.be/KC2ZrSWn-t4

Anahtar Kelimeler:
Azam AliDarek Mazzone
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.