banner460
banner128

Kırmızı başlıklı kız izleyicilerle buluşuyor

Esenyurt Belediyesi, çocuklara Online ‘Masal Tiyatrosu’ etkinliği hazırladı. Etkinlik, 4-12 yaş arası çocuklar ile 21 Mart’ta buluşacak.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, “Masal Tiyatrosu” etkinliğinde, “Kırmızı Başlıklı Kız” tiyatro oyununu çocuk izleyicileriyle buluşturacak. 21 Mart Pazar günü, saat 14.00’te yapılacak canlı yayın etkinliği, Zoom programı üzerinden izleyicisinin karşısında olacak. Kukla gösterisi ve anlatımını, Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı tiyatro ekibinin yapacağı etkinliğe, 4-12 yaş arası çocuklar katılım sağlayabilecek. Kontenjanın sınırlı olduğu bu ücretsiz etkinliğe katılabilmek için Sürekli Eğitim Merkezi’nin (0212) 699 64 36 numaralı telefonu üzerinden kayıt yaptırılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.