banner460
banner128

Kepez’e gençlik kütüphanesi

Antalya Genç İş İnsanları Derneği’nin(ANTGİAD) 23’üncü Genel Kurul Toplantısında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sosyal sorumluluk duygusu ile şehre artı değerler katan ANTGİAD ile beraber Kepez’e bir gençlik kütüphanesi kuracaklarını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Genç İş İnsanları Derneği’nin(ANTGİAD) 23’üncü Genel Kurul Toplantısına katıldı.

ANTGİAD Başkanı Osman Sert’in güven tazelediği genel kurulda bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, şehirlerdeki sivil toplum kuruluşlarının ve gönüllülük üzerine çalışan teşekküllerin şehre çok büyük katkılarının olduğun belirterek, “İşte! ANTGİAD’da onlardan birisi” dedi.

Birçok projeye ortak imza

Belediye başkanlığı görevini sürdürdüğü 2009’dan buyana ANTGİAD ile beraber pek çok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şunları söyledi:

“Önemli olan şehrin insanlarına artı bir değer oluşturabilmekti. Kamu kurumlarıyla, devlet organlarıyla gönüllülük esasına dayalı kuruluşların birlikte ve beraberce yapabilmeleriydi. Bu aynı zamanda toplum içinde farklı bir enerjiyi, farklı bir sinerjiyi meydana getirmesi bakımından da çok anlamlıydı.

Şehre artı değer katıyorlar

ANTGİAD’ın geçmiş başkanları da dahil olmak üzere bütün yöneticileri çok büyük bir sosyal sorumluluk duygusu ile şehre eğildi. Şimdi güzel bir gençlik kütüphanesini birlikte beraber kurma uğruna çaba verdiğimiz ANTGİAD’ı bu anlamda gönülden yürekten kutluyorum. Onların kalplerinden yayılan sevgilerle şehrimizin çok daha güzel olacağını düşünüyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.