banner460
banner128

 ‘‘Ekim Geçidi’ Kartal’da

Kartal Belediyesi,  ev sahipliğini yaptığı ve 64 Sanatçının katılımından oluşan İstanbul – Kartal 15-30 Kasım Sergisinde, sanatı ve sanatçıları sanatseverlerle buluşturuyor.

Kültür ve Sanat; Toplumların seviyesini gösterdiği gibi ülkeler arasında bulunduğu ülkenin çıtasını yükselten en değerli araçlardan biridir. Bu değerleri hayata geçirecek en yaygın, en anlaşılır ve en kalıcı aracılardan biri de sanatçı, sanatsever, kurum ve kuruluşlardır.

‘‘Sanatsız kalmış bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir’’

Ekim Geçidi; Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, armağan ettiği Cumhuriyeti, yaygınlaştırarak kazandırdığı edinimlerden biri olan sanatla kutluyor.

Bu sanat ruhu ve yaklaşımı ile Kartal Belediyesi  64 sanatçının katılımından oluşan bir sergiye ev sahipliği yapacak.

Sergi, Kartal Belediyesi Meclis Katı -1 ‘Fuaye Alanı’ Ana hizmet binası, Yukarı mahalle, Belediye Caddesi, NO: 6 Adresinde, 15 Kasım, Saat 14:00’de Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in açılış konuşması ardından, kokteyl ve Trio Müzik Grubu ile birlikte katılımcı sanatçıların teşrifiyle gösterime açılacak,

20.’si düzenlenen, kurucu ve proje sahibi Gülsün Erbil liderliğinde, aynı anda 27 il ve belde de, 1500’ü aşkın gönüllü sanatçıdan oluşan, sanal ve canlı olmak üzere eş zamanlı düzenlenen ‘‘EKİM GEÇİDİ’’ Disiplinler arası sergilerden biri olan Ekim Geçidi İstanbul – Kartal Resim ve Heykel Sergisi herkese açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.