banner460
banner128

Büyükçekmece'de 17 Merkezde 105 branşta kurslar

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi, 17 merkezde toplam 105 branşta, 104 eğitmenle 16,545 kursiyere ücretsiz olarak meslek edindirme ve sanat eğitimi veriyor.

Binlerce vatandaşa yeni bir hobi edinme imkanı sağlamak, yeteneklerini geliştirmek ve iş imkanı yaratmak amacıyla faaliyet gösteren Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi,  bilgisayar eğitiminden, saç bakım ve yapımına, ön muhasebeden yabancı dile,  işaret dilinden yaşlı refakatçı kurslarına kadar onlarca branşta meslek edindirme eğitimi veriyor.  Akademi, güzel sanatlara hazırlık, gravür/ahşap yakma, temel resim eğitimi, toz pastel – sulu boya, ahşap rölyef – maket, kağıt rölyef, yağlı boya – akrilik, porselen bezeme, çocuk resim eğitimi, kaligrafi – hat sanatı, mozaik, tezhip – minyatür, cam vitray ve çini – seramik branşları gibi alanlarda da el sanatları eğitimi imkanı sunuyor. Ayrıca 4-5-6-7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine de “Okula Destek” ve “Sınavlara Hazırlık Kursları” veriliyor.

 

 “7’den 70’e kapılarımız açık”

 

Tüm vatandaşları Halk Akademisi’nin ücretsiz kurslarına davet eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Evde oturmak yerine bu tür aktivitelere yönelmeniz sosyal hayatınızı olumlu yönde etkiler. Kurslarımız sayesinde içinizdeki yetenekleri keşfedebilirsiniz. Veya bir meslek edinip kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz. Büyükçekmece’de 17 merkezde faaliyet gösteren sanat merkezlerimizde 105 branşta kurs veriyoruz. Halk Akademi’sinin kapıları 7’den 70’e tüm Büyükçekmece ailemize açıktır ” dedi.

 

Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler 861 24 00 numaralı telefonu arayabilir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.