banner460
banner128

BÜFOD 22’inci dönem fotoğraf kursu başlıyor

Büyükçekmece Belediyesi ile Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) işbirliğiyle düzenlenen temel eğitim fotoğraf kursu başlıyor.

 22’inci dönem temel fotoğraf eğitimleri Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi Suna Pekuysal Salonu’nda Pazar günleri 10.00 – 12.00 saatleri arasında gerçekleştirecek. Fotoğraf sanatına ilgi duyan kursiyerler fotoğraf eğitiminden ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

“Binlerce fotoğraf severi mezun ettik”

Fotoğraf sanatının Büyükçekmece’de yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece halkı okumayı, sanatı, kültürü ve fotoğrafı çok sever. Bu zamana kadar BÜFOD sayesinde binlerce fotoğraf severi mezun ettik. Kurs bitiminde sertifika almaya hak kazanılıyor. BÜFOD’la fotoğraf çekmeye başlayanlar arasından fotoğraf sanatçıları çıktı diyebilirim. Fotoğrafa ilgi duyan herkesi ücretsiz 22’inci dönem temel eğitim fotoğraf kurslarına bekliyoruz” dedi.

Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 883 00 40 numaralı telefonu arayabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.